Какво има в минералната вода?

Желязо:
По отношение на хематопоезата желязо е от съществено значение, защото е до голяма степен отговорен за образуването на червени кръвни клетки и циркулацията на кислород в кръвта. Въпреки това, трябва да се добави минерала в комбинация с витамин С, за да се повиши неговата ефикасност.

Калиев:
За регулирането на мускулната функция, течности и киселинно-алкалния баланс на организма, както и за активирането на ензимите, калий-съдържащи вода е най-подходящ. Така че, освен ако не страдате от мускулна слабост, проблеми със сърцето, ниско кръвно налягане или нарушения на храносмилателния тракт, те трябва да изглежда за минерална вода с високо ниво на калий място.

Магнезий:
Подобно на калций магнезий също има положителен ефект върху предаването на нервните импулси. Въпреки това, минералът е все още играят в други телесни функции, като например производството на ензим, за енергия, важна роля. Така че, за да се предпазите от загуба на енергия, което понякога може да доведе до проблеми с кръвообращението, главоболие, виене на свят, като концентрация и сърдечни нарушения, пийте много магнезий вода.

Фосфор:
Фосфорът се счита сред минералите като един вид многофункционален защото съчетава няколко функционални свойства на други вещества в него. Въпреки че минералът се счита компонент на генетичния материал, в резултат на дефицит на симптоми, но рядко да предизвика нежелани реакции, когато се компенсира дефицита с адекватен прием на магнезий и калций.

Виж Така че следващия път, когато купувате бутилирана вода специално за етикета и изберат по изрично желание на вода. Ако съдържанието на минерални базирана, което можете да направите тялото си по начин, нещо добро и гарантира наситен минералния баланс. Въпреки това, ако страдате от остра бъбречна дисфункция, може да се окаже, че трябва да се ограничи приема на някои минерали. Така, в настоящото бъбречна минерална вода се препоръчва например, с по-малко от 20 милиграма на литър натрий.