Как да изберем система климатици за дома

Както пазара тези дни е наводнен с различни модели на климатици на водещите световни марки, понякога може да бъде по избор на по-добри са няколко съвета, които могат да смятат, при избора на обща или когато специфичната на климатици

От многото климатици на пазара, има три популярни видове, които са най-доброто за вашия дом, това е прозорец, етаж, и сплит система.

Прозоречни климатици
Прозоречни климатици са много може сега инсталирана в единични или двойни отвори прозорец, но това е извън подкрепа benötigen.Einer предимствата отбелязват, лесен монтаж, лесна поддръжка и съхранение на присъствието на отопление и охлаждане в система sein. недостатъците – необходимостта от специално поръчани двоен стъклопакет за тези модели.

Етаж климатици
система за охлаждане или климатик етаж
да бъде приятел с някои стаи като спални не инсталират специално оборудване, изисквано в допълнение към стандартната отдушник за горещ въздух за нови системи, които не се нуждаят от крановете, но те са в повечето случаи, е нагоре, за да 7-9 градуса. предимствата на просто движение, цена и преносимост, но те са шумни и трудно и по-малко ефективен от фенове.

Сплит системи
Сплит системи – устройства са универсално идеални за стаи, които не са свързани с предимствата на централната отоплителна в постоянни позиции, наличност модели с функция отопление, в този случай, те са по-скъпи, изискват сложни специалисти за монтаж.