Подходящ за влажни помещения е ламиниран паркет?

Това е често срещан въпрос, защото често искаме нашите клиенти смутени благоприятен ламинат в баня и кухня предпочитат вместо керемиди. Единственият въпрос е дали такъв ламинат а всъщност е устойчив на влага и не ще изведнъж грозен оток и отново трябва.

Нашите ламиниран паркет
В действителност, това е така, че не всеки ламинат е подходящ за монтаж във влажни помещения като бани и кухни – но това не е вярно за нашите ламиниран паркет. Както всички наши ламинати имат специална водоотблъскваща запечатване край, те са идеални за такива приложения.

Един от нашите ламиниран паркет от Witex е дори в продължение на години в района на басейна на хотел в Maritim Hotel Group в приложения, където това не е само за многото гости под товар, но и в голяма степен от влажността. Въпреки това, ламината прави всичко без проблеми – тежест в частния сектор това още повече юрисдикция счита.

Евтини ламинат
От друга страна има основателни съмнения за мокро помещение пригодността на почвите евтини ламиниран паркет от Баухаус или ценовият търговците на дребно. Бъдете сигурни, да се разчита на качеството на ламинат уважаван производител да се избегне всякакво рязко на евтини боклуци за, да речем, 5, € налага да премахнете площада отново и се налага да се търсят нови земи – че в крайна сметка ще струва, но само време и пари отпадъци ,

заключение
Тези, които търсят влажна доказателство ламинат, ще намерите в нашата голяма гама и могат да бъдат сигурни, да си купи подова настилка, където един от десетилетия има радостта си – това е нашата гаранция. Между другото, ламинатите са истинско дърво оптика и z.T. сложни структури, които им дават дори на повърхността усещането за паркет.