10 масаж Съвети за извличане на максимума от вашата сесия

Бъдете възможно най-възприемчив и отворен към процеса на масаж, колкото е възможно. Дами с дълга коса, че би било полезно да донесе равенство на косата или да поиска един, ако не г имаме едно имаме някои от рецепцията.
Ние имаме най-добрите масажисти и ние гарантираме на нашите work.Try и да не се яде точно преди масаж сесия. Нека тялото ви храносмилане на храната си най-малко 90 минути преди да сте получаване на Вашето тяло от нас.
Бъдете по време или пристигат на 15 минути преди да си масаж назначаване. Ако пристигнете в неистов, втурна състояние, тя може да отнеме повече време, за да се отпуснете
Свалете само толкова, облекло, както ви е удобно премахване. Ако не искате да премахнете дрехите си, да се носят дрехи, които ще се чувстват удобно по време на масажа и ще позволи на терапевта на масаж, за да се движат, за да получите, за да получите на района на тялото си, че ще се масажира.
Пии много вода. Повечето хора знаят, да се пие много вода, след като си масаж за намаляване на риска да бъдете болки и за промиване на токсините от мускулите си. Но знаете ли, че пиенето на много вода 48 часа преди да си масажи сесия може да има огромни ползи, както и особено ако получавате дълбоко работа. Последните изследвания показват, че вашите съединителната тъкан / фасции са по-еластични, когато хидратирана.

Не забравяйте да диша нормално. Дишането помага улесни релаксация. Хората често се спират или ограничават дишането им, когато те се чувстват тревожност или чувствителна зона се масажира.
Декларация – Терапевтът или ще излезе от стаята, за да се осигури неприкосновеността на личния живот, докато се събличам. А лист е предвидено драперия по време на масажа и терапевтът ще разкрие само част от тялото ви се масажира, като се гарантира, че скромността е спазен по всяко време. След масажа е завършен, ще бъдат снабдени с неприкосновеността на личния живот, докато превръзка.
Roman Paradigm Масаж & Therapy има най-добрите масажисти в Bay AreaDon’t стават прекалено бързо позволяват някои отворени, време на покой след масаж сесия. Слизането твърде бързо може да ви накара да се замаяни, или нестабилност. Той също така може да отнеме малко повече време, за да се интегрират или поглъщане на резултатите от сесията на масаж
Накиснете в топла английска сол баня. След масажа това се чувствам много добре и мускулите ви ще се радват, че си направил, ние имаме торби с лавандула аромат сол за продажба просто попитайте на рецепцията за тях.
Най-важните: Общувайте с вашия масажист