Един от най-добрите трактори

Марките Fendt, Massey Ferguson, Valtra и семена са победителите от „Трактор на годината за наградата“ през 2016 г. За първи път трактор в новата категория избран „Най-добър Utility“ Най-добрият Allrounder. Се допускат в тази категория само трактори с общо тегло от 8,5 тона.
За деветнадесети път, жури, съставено от 23 журналисти от цяла Европа на „Трактор на годината 2016“. Победителят за 2016 се нарича 1050 Fendt Vario. Но не беше му размер от 500 к.с. от решаващо значение, но цялостната концепция убеден журито.

Когато много технически нововъведения като скоростната кутия с контролирано колело или мотор с нисък подход скорост до избора му за най-добър трактор е от решаващо значение. Церемонията по награждаването се състоя миналата седмица в Агритехника в Хановер D.

Valtra N174 N и S Same Frutteto 90.3 Active диск

Специалистите, три трактори избор на лесно. Сред тях бе представена швейцарския Rigitrac SKH 75. Въпреки на журито повече от Same Frutteto S 90.3 Active диск е направено и е избрал тази за „Най-доброто от Специализираната“.

При избора на „Златен трактор за дизайн“ може тази година, новият Valtra N174 V надделее.

Нова категория „Най-добър“

От производителя на тракторите често най-големия модел също е равна на технически най-добре оборудван модел, тя е била предложена от много производители в избори за „Трактор на годината“. Но не само трактори с 300 к.с. и Мер също се продават в голяма Европа. Както и в Швейцария има трактори около 100 к.с., най-високите стойности на продажбите. Този факт, журито е наясно и е искал да се премести в себе си практикуват по-близо.

Поради тази причина, тази година за пръв път трактор от новата категория „Най-добър Utility“, т.е. избран най-добрият Allrounder. Тази категория се предвижда, че само трактори с общо тегло 8,5 тона, могат да участват тук. Това автоматично идват само трактори с 100 к.с. под въпрос.

MF 5713 SL първия носител на новата категория

Производителите са тази категория много посрещна, и не е имало по-малко от седем трактори, номинирани за новата категория. Най-добрият може да убеди членовете на журито на цялостната концепция на Massey Ferguson 5713 SL. Той спечели първия трактор в категорията „Най-добър Utility“ златния медал.