В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от резервни части

Тя се затваря автоматично, когато автомобилът е започнало и не позволява непознати достъпа до съдържанието на багажното отделение. Капаците на някои луксозни автомобили са оборудвани с автоматично отваряне, управляван от електромотор. За активиране на тази функция, обикновено, с помощта на дистанционно управление. По този начин, в багажното отделение може да бъде зареден, без дори да се налага да я докосне.

Това би могло да бъде от полза, след като пазаруване, когато ръцете на водача са заети от пазарски чанти. Тази функция може да се монтира и на по-късен момент. Тя изисква връзка на сигнала, както и източник на енергия за електрическия мотор. A кабел, който може да бъде скрита под килима, то трябва да се преминава през целия пътническото отделение, за да го свържете към акумулатора.

Ако задния капак има формата на люк, винаги има връзка в горната част на чистачката, което води до съответния мотор и източник на вода. По същия начин, също спирачните светлини трябва да бъдат снабдени с източник на електрическа енергия. В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от резервни части (например, изпарител, водна помпа, чистачки и т.н.) В продължение на много марки автомобили.