В колата, въздушните филтри за оптимизиране на състава на сместа от гориво и въздух

На пречистване на въздуха в купето е, вместо това, основната функция на филтъра на купето. Въздушният филтър съдържа филтър среда, която има за задача да не позволи на частиците в състояние на суспензия за постигане на прием тракт и колектора. Но тъй като повечето от суспендираните частици се прикрепят към водните молекули във въздуха, филтърът има и изсушаване ефект. Ето защо, филтър медиите е почти винаги хартия. сепаратори влага са използвали в миналото никога не е доказано, че задачата.

В случаите, когато колата е giudata при прашни условия, често се препоръчва да се използва допълнителен въздушен филтър. Важно е също така, че всеки от тези два филтъра е снабден със собствен филтърна среда. Вторичен филтър с дебела хартия е особено ефективно, особено с много малки частици. Когато сгъната, хартията може да обхване по-голяма площ да запушват по-бързо събиране на прах без филтри. Алтернативата би била пяна материал, за да използвате, за да блокира дори фините частици прах. Поддържането трябва да се извършва на равни интервали, като само една чиста смес че мощността на двигателя може да се осигури оптимална. Някои мислят, че шофьорите, които можете да направите, без въздушен филтър, за да се постигне по-висока производителност. В този случай има предвид фактът, трябва да се вземе предвид, че сместа е много замърсен, което ще доведе неизбежно да носят клапаните компресия. В допълнение, на емисиите също ще бъдат повлияни отрицателно. E „, така че намесата на горивния филтър няма да е от помощ.

Въздушният филтър е монтиран в бункера на дроселната клапа засмукване надолу, непосредствено преди инжектиране вентил. По този начин, движещите се частици не могат да замърсят цялата област. Местоположението на въздушния филтър може лесно да бъде идентифициран, което е и причината за поддържане или заменяне не е затруднено. В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от резервни части (тръба например климатик, калници, предна решетка, обтегач, аспиратор и т.н.) се намери за много марки автомобили.