Модерни цветове на есента 2017 – ТОП 10

За разлика от предишните сезони палитри, модни цветове есен-зима 2017-2017 е по-богат, по-дълбоко и по-разнообразна.

Цвят – мощен инструмент за създаване на перфектен образ. Като представа за актуалните тенденции на цвят сега, няма да е трудно да изглежда модерен и модерен. Анализ модните подиуми с най-новите световни модни седмици и проучването на lukbuki реномирани модни марки, ние сме идентифицирали за себе си някои от най-популярните и важни цветове за есен 2017 гардероб.

Избор на нови дрехи и актуализиране на гардероба за студения сезон, не напълно затвори на модните тенденции сляпо ги спазвате. Разбира се, най-ярките тенденции трябва да присъстват, но това е по-добре да се съсредоточи върху това, което е идеален вас. Що се отнася до цветовете на autfitov – още повече.

Има няколко класификации на tsvetotipu вид. Най-популярни вероятно се счита за разделението на сезоните: Лято-момиче и момиче-зимни – студен тип, а пролетта и есента – топла. Се справят с него става мигновено, а съзнателен избор на модни цветове на есента 2017 г., когато му разбиране tsvetotipa увенчан категоричен успех.

Нека да разгледаме селекция от най-добрите 10-актуалните цветове на есен-зима 2017-2017 версия на Pantone – известните цветове на института.
Radiant Orchid

Когато се смеси лилаво и обичка получават безумно красив цвят за най-малко хубаво име – Radiant Orchid. Поетична, нали? Въпреки това, изображенията в дизайнерите на сянка избират твърде поетично-романтичните Защо дисонанси?

С орхидея Общо лъкове трябва да внимават: твърде коварна и може да тръгна по грешен лицето, което представя, че не е в най-добра светлина. Но в аксесоари, детайлни и цветни блокове – Radiant Orchid е идеално.

Изображенията от модните подиуми

Bright кобалт – класически, това е синия цвят, ако е създаден за амбициозни и уверени в себе си в своето великолепие.

В никакъв случай не се игнорира този нюанс: тя е светла и строг в същото време, така че е подходящ за бизнес, така и за autfita коктейл мини рокли.

Но си струва да се отбележи, че съпредседателите – много светъл и самодостатъчна тон, което е в състояние да засенчи своя притежател. Затова е по-добре да се избере момичета зимата tsvetotipa че похвали контрастен вид.

Royal Blue

Royal синьо – дори звучи луксозни. Само си представете, елегантна дълга рокля в един етаж, подобни на тези, които капитанът Маккуин и Емануел Ongaro. Този цвят пигмент носи неговото благородство и. Идеален момичета tsvetotip зимата и лятото.