Искате да знаете какъв е барометърът на мъжкото модно смисъл

Кецове или добри маратонки перфектно допълват комбинацията от дънки и тениски. Те са удобни, мъжки основни гумени маратонки и мокасини, могат да отидат в бара с приятели. Трябва да имате летни мокасини, които лесно могат да се комбинират с всеки гардероб.

портмоне
Скъпият кожен портфейл е допълнителен плюс за човека, докато запълнените джобове от лепило са мазнини минус. Кафяв или черен портфейл може да бъде скучен, мъжкият основен гардероб портфейл, но тези два цвята имат предимство пред комбинирането с дрехи от всякакъв цвят и стил.
Последното докосване

Единственият истински отговор е часовникът. Често това е единствената украса, която хората позволяват да бъдат. Така че този елемент е проектиран от мъжки гардероб, за да разкаже много за вашата индивидуалност и усещане за стил. Не разчитайте на скъпите маркови часовници, които ви обслужват от много години и винаги изглеждат стилни.

Желая ви, скъпи мъже, със или без съпругите си, добри пазарувания. За да опресните, отиде на лицето и стила си и купи ново нещо, което успешно се вписва в основния гардероб. Както в тази шега за една грижовна жена: „Купих си костюм за съпруга си, докато гледал в огледалото, той се посрещна със себе си.“