Вижте раници

Чанти без твърда рамка, която прилича на собствената си форма на чанта, влиза в модата. Тази комбинация от спортни и спокойни стил небрежни любовни предприемачески жени, които трябва да намерят време утре в спортен екип и след вечеря – за семинар в университета. Голямото предимство на тези модели е големият им капацитет. Материалите отново са много различни – като цветни разтвори.

Комбинацията от два контрастиращи стила – женски и агресивен – все още е популярна и можете. Раницата с най-деликатните розови цветове, толкова гладки на пръв поглед, внезапно е украсена с изобилие от нитове, щифтове и други аксесоари. Такъв еклектизъм ще продължи да бъде релевантен в няколко сезона.

Създаването на собствена картина с играта на нюанси е много трудно. Тази раница модел не е нищо специално, тя изглежда да е редовен мини-раница в деликатна пастелна палитра. Основният фокус се поставя върху фактурата, тази дресинг под кожата на влечугите, която неочаквано се съчетава с деликатни нюанси и торбички с дребни размери.